Всеки има нужда от време на време да се скатае и

...
Всеки има нужда от време на време да се скатае и
Коментари Харесай

Кои са най-мързеливите зодии

Всеки има потребност понякога да се скатае и да си отпочине малко. За някои обаче мързелът е легендарен. Кои са представителите на зодиака, които оглавяват класацията в това отношение?

Близнаци

Не можете да разчитате на техните обещания, тъй като те непрекъснато трансформират лицата си. Може да сте говорили с единия близнак и той да ви е дал думата си, само че след това другия близнак да се отметне. Ако попаднете в сходна обстановка, ще е доста мъчно да се справите с зародилия проблем, тъй като представителите на тази зодия ще настояват, че не са обещавали нищо и са почтени до доказване на противното.

Рак

Обикновено работят с готовност, само че когато го изгубят, става ужасно. Понякога е мъчно да накараш Рак да свърши някоя задача. Разбира се, освен слънцето, само че и другите планети въздействат върху желанията на зодиите за работа. Обикновено раците може да ги мързи и да се оправят по-бавно със дилемите, само че в действителност са изпълнителни и виновни.

Лъв

Когато лъвът е демотивиран, положението е ужасно. Мързелът му може да бъде легендарен. Ако веднъж попадне в удобната си зона на лентяйство и живот, мъчно можете да го стимулирате да работи крепко още веднъж. Обикновено съблюдава уговорките си, само че постоянно имайте едно мислено, тъй като царят на животните си знае своето.

Везни

Представителите на тази зодия са амбициозни, само че взимат мъчно решения и са безпределно неуверени, написа " Монитор ". Веднъж щом изгубят ориентацията и отправната си точка, го обгръща страхотна заспалост. Често те имат потребност от справочник, който да ги направлява и дава хрумвания, мотивация и тласък. Везните обичат живота, тъй че елементарно могат да се разсеят от работата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР